4/6/14

Money Talks #027

Από τον Γιάννη Βασιλείου


Τέσσερα χρόνια έλειψε από την μεγάλη οθόνη η Αντζελίνα Τζολί και ο κόσμος αδημονούσε να την ξαναδεί, αν κρίνουμε από τις εισπρακτικές επιδόσεις του Maleficent. Κατά τα άλλα η μόδα της διασκευής γνωστών παραμυθιών με την προσθήκη στοιχείων επικής φαντασίας καλά κρατεί και με τέτοια νούμερα δύσκολα θα κοπάσει. Θυμίζουμε ότι του χρόνου τον Μάρτιο θα κυκλοφορήσει η «Σταχτοπούτα» του Κένεθ Μπράνα, ενώ ένα σωρό σχετικά project βρίσκονται στο στάδιο της προ-παραγωγής.


Παρά τις εξαιρετικές κριτικές και τα ενθουσιώδη σχόλια των θεατών το X-Men:Days of Future Past βίωσε κι αυτό την σκληρότητα του ανταγωνισμού ανάμεσα στις εταιρείες παραγωγής χάνοντας τα 2/3 του κοινού του από την έξοδο μιας άλλης υπερπαραγωγής μέσα σε μόλις μια εβδομάδα, όπως ακριβώς συνέβη και με τον Godzilla την προηγούμενη εβδομάδα. Στην τρίτη θέση με απογοητευτικά νούμερα βρέθηκε η νέα κωμωδία του Σεθ ΜακΦάρλαν A Million Ways to Die in the West, τον οποίο πυροβολούν ανεξήγητα από όλες τις μεριές, ενώ στην τέταρτη έπεσε ο Godzilla, που μάλλον θα φτάσει με μεγαλύτερη δυσκολία από ότι φαινόταν αρχικά τα 200 εκατομμύρια δολάρια στο αμερικανικό box-office.

Tέλος σε μεσαίο κύκλωμα διανομής το Chef του Τζων Φαβρό βρίσκεται για δεύτερη εβδομάδα στην ένατη θέση του top-10 με συμπαθητικά νούμερα, ενώ το εγκαταλειμμένο από τους Γουαϊνστάιν The Immigrant του Τζέιμς Γκρέι κατάφερε να περάσει το ένα εκατομμύριο.

Maleficent - 69.4M
X-Men:Days of Future Past - 32.5M (162.0M)
A Million Ways to Die in the West - 16.8M
Godzilla - 12.0M (174.4M)
Blended - 8.1M (29.3M)
Neighbors - 8.0M (128.9M)
The Amazing Spider-Man 2 - 3.7M (192.7M)
Million Dollar Arm - 3.5M (27.9M)
Chef - 1.9M (6.8M)
The Other Woman - 1.3M (81.0M)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου